I höst startar vi upp i Västerbotten

Under hösten startar Arbetsmarknadskunskap upp i Västerbotten. Samtidigt utökas Örnsköldsvik till att omfatta hela Västernorrlands län. Uppstarterna innebär fyra nya kommunikatörer i Norrland under hösten.

Under hösten startar Arbetsmarknadskunskap upp i Västerbotten med start i Umeå, Bjurholm, Robertsfors, Nordmaling, Vindeln och Vännäs kommun. Två nya kommunikatörer kommer att jobba inom projektet i Västerbotten.

Samtidigt utökar vi i Västernorrland och förutom Örnsköldsvik där vi är verksamma idag, startar vi upp i Sundsvall, Sollefteå, Timrå, Ånge, Härnösand och Kramfors. Två ny kommunikatörer anställs hit.

Uppstarterna innebär att Arbetsmarknadskunskaps lektioner och föreläsningar erbjuds konstnadsfritt i alla högstadie- och gymnasieskolor, kommunala och privata, inom kommunerna. Redan idag har vi lokala arbetsgivare som vi samarbetar med i både Västerbotten och Västernorrland men vi är alltid intresserade av få veta mer om den lokala arbetsmarknaden och företagen i regionen. Besök Samarbetspartners eller Kontakta oss kommunikatörer så berättar vi mer om hur ett samarbete kan se ut.