Nya kommunikatörer Skåne - Välkomna Anne och Lars

Under hösten startar vi upp Arbetsmarknadskunskap Skåne. Idag välkomnar vi våra nya kommunikatörer, Anne och Lars, som kommer att besöka skolor i vårt sydligaste län.

Idag, 15 augusti, är första arbetsdagen för våra nya kommunikatörer i Skåne, Anne Blomquist och Lars Winclair. De kommer att hålla inspirationslektioner i arbetsmarknadskunskap, föräldramöten, lärarträffar och möta arbetsgivare i Skurup, Tomelilla, Sjöbo, Trelleborg och Simrishamn. Arbetsmarknadskunskap startar upp i samarbete med Region Skåne och Arbetsförmedlingen Skåne.

I och med uppstarten i Skåne är vi nu verksamma i sex regioner runt om i Sverige. Arbetsmarknadskunskap växer så det knakar och fler och fler elever får möjlighet att ta del av inspirerande möten för en bättre inblick i hur arbetsmarknaden fungerar och hur vägen till ett jobb kan se ut. Vi ser fram emot en händelserik höst med många spännande möten i vår sydligaste region!

Jobbar du på en skola i någon av de ovan nämnda kommunerna och vill att Arbetsmarknadskunskap kommer till er? Boka in lektioner, föräldramöten och lärarinspiration med våra kommunikatörer. Lektionerna är helt kostnadsfria.

Anne, 070-302 49 20
anne.blomquist@arbetsmarknadskunskap.se

Lars, 070-302 34 20
lars.winclair@arbetsmarknadskunskap.se

Har du andra frågor eller vill veta mer om Arbetsmarknadskunskaps uppstart i Skåne? Hör av dig till Arbetsmarknadskunskap Skånes projektledare Jenny Israelsson. Kontaktuppgifter hittar du under fliken Kontakta oss.